حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم اسرائیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات اسرائیل به‌رغم اعلام آتش‌بس حمله مرگبار آمریکا به یک کشتی ونزوئلایی ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران تیم‌های مصری برای یافتن جسد اسرای اسرائیل وارد غزه شدند جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم

ارائه گزارش فجیره به شورای امنیت

امارات متحده عربی، عربستان سعودی و نروژ، نتایج تحقیق مشترک درباره انفجار در چند کشتی در حوادث اخیر بندر فجیره امارات را تسلیم اعضای شورای امنیت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 06
کد خبر: ۱۲۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر, خبرگزاری فرانسه نوشت امارات متحده عربی، عربستان سعودی و نروژ، امروز پنجشنبه نتایج تحقیق مشترک درباره انفجار در چند کشتی در حوادث اخیر بندر فجیره امارات را تسلیم اعضای شورای امنیت کردند.

 

پیش از این گفته شده بود که شورای امنیت سازمان ملل متحد موضوع مربوط به حوادث فجیره را در جلسه‌ای پشت‌درهای بسته بررسی خواهد کرد.

 

22 اردیبهشت گذشته، وزارت خارجه امارات اعلام کرد که «چهار فروند کشتی تجاری در نزدیکی آب‌های سرزمینی امارات در نزدیکی فجیره هدف عملیات خرابکارانه قرار گرفته‌‌اند». ساعاتی بعد «خالد الفالح»، وزیر انرژی عربستان سعودی نیز اذعان کرد که دو کشتی نفتکش سعودی نیز در این حادثه آسیب دیده‌اند.

 

پس از آن بود که دولت امارات از تحقیقات یک تیم تحقیق بین‌المللی بر روی حادثه فجیره خبر داد و اعلام کرد نتایج این تحقیقات به شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد شد.

 

شبکه «کان» متعلق به تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه گزارش داد که دولت آمریکا اطلاعاتی را که از سازمان موساد درباره نقش داشتن ایران در انفجارهای الفجیره دریافت کرده، به زودی و پیش از جلسه شورای امنیت سازمان ملل منتشر خواهد کرد.

 

در پی انتشار این خبر، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران هشدار داد: «چوپان دروغگوی تیم B که فریاد "گرگ آمد" سر داده یکبار دیگر جار و جنجال به پا کرده: این بار موساد اطلاعات مربوط به نقش‌آفرینی ایران در عملیات خرابکارانه الفجیره را تحریف کرده است. من درباره وقوع "تصادف‌ها" و دادن آدرس‌های غلط هشدار داده‌ام- می‌دانیم وقتی دروغ‌هایشان را باور کنیم چه اتفاقاتی می‌افتد. قبلاً در چنین وضعیتی قرار داشته‌ایم، درست است؟»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار